Achtergrond en werking synthetische hormonen

Anabolen steroïden zijn middelen die sportprestaties verbeteren. Ze worden vooral door (amateur) sporters gebruikt om meer spiermassa en spierkracht op te bouwen. Steeds meer sporters gebruiken anabolen vanwege de effectieve werking. Anabolen steroïden worden ook wel anabole androgene steroïden (AAS) genoemd.

Ronnie-Coleman-644x550Grootste voordelen van anabolen

1. Extreme toename in spiermassa en spierkracht.
2. Verbeterd immuunsysteem
3. Extra afbraak van vet door verhoogde testosteronspiegel.
4. Hoger libido

Effectieve werking van anabolen wetenschappelijk bewezen
Het is wetenschappelijk bewezen dat anabolen de spiermassa vergroten en bijdragen aan een sneller herstel na de training. Anabolen heeft daarnaast nog de volgende werkingen:

– snelle toename van spiermassa;
– directe toename van kracht;
– positieve beïnvloeding van het immuunsysteem;
– verhoogde calciumafzetting in de botten;
– vergroot de aanmaak van rode bloedlichaampjes wat de zuurstofopname in de spieren vergroot;
– vermindert de afbraak van proteïne;
– verhoogt de opbouw van proteïne.

 

Achtergrond

Al sinds de jaren 60 worden anabolen gebruikt door atleten om hun sportprestaties te verbeteren. Bekende gebruikers van anabolen zijn Arnold Schwarzenegger, Andre Agassie, Ben Johnson en Lance Armstong. De bekende wielrenner Contador is ook betrapt op het gebruik van clenbuterol.
In de jaren 90 werd het verboden voor topsporters om anabolen te gebruiken. Uiteraard met de reden dat het niet voor eerlijke uitslagen zorgt in wedstrijden. Tegenwoordig wordt de controle op dopinggebruik steeds strenger. Toch zijn anabolen steroïden nog steeds niet weg te denken uit de sportwereld.

Verboden in Nederland?
In principe mag je als amateursporter gewoon anabolen gebruiken. In Nederland is het namelijk niet verboden om anabolen te bezitten of te gebruiken zolang het maar voor eigen gebruik is. Anabolen zijn uit de officiële handel genomen. Dit betekent dat regulieren winkels geen anabolen meer mogen verkopen. Je kunt anabolen wel via het internet aanschaffen. Hierbij is het belangrijk dat je de anabolen anoniem kunt kopen.

Anabolen kopen bij anabolenkuurkopen.com
Bij anabolenkuurkopen is het mogelijk om anoniem je producten te bestellen. Ook kun je bij ons veilig betalen met iDeal, Bitcoins of via de postbus. Wij zorgen ervoor dat je producten discreet worden verpakt en verzonden. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om je producten zelf af te halen. Onze afhaalpunten zijn gevestigd in de regio Dordrecht. Daarnaast bieden bij:

– De scherpste prijzen
– Anabolen van topkwaliteit

 

Soorten anabolen kopen en het aanbod

Bij anabolenkuurkopen verkopen wij voornamelijk het merk Mutant Gear. Dit merk staat garant voor topkwaliteit en om die reden in onze ogen de beste keus. Mutant Gear heeft al meer dan 40 verschillende producten. Het assortiment bevat alle bekende steroïden zoals testosteron, deca, dianabol, sustanon, trenbolone, turinabol, anavar, winstrol en clenbuterol.

Naast deze bekende anabolen hebben we ook anabolen in ons assortiment die je in eerste instantie misschien niet zou kennen. Toch kunnen deze anabolen voor sommige mensen juist een goede keuze zijn. Denk bijvoorbeeld aan primobolan en parabolan. Dit anabolen met een iets mildere werking, maar wel erg effectief. Perfect voor mensen die gevoelig zijn voor de bijwerkingen van anabolen.

Toegang tot alle informatie
Anabolenkuurkopen staat vol met informatie over alle anabolen die we aanbieden. Deze informatie kun je vinden in het menu onder ‘anaboleninformatie’. Elke product bevat:

– informatie over de achtergrond van het product;
– informatie over de kenmerken;
– uitleg over het product;
– adviezen betreft de juiste dosering;
– adviezen betreft effectieve kuren;
– uitgebreide productomschrijving.

Deze informatie is erg behulpzaam voor het samenstellen van je eigen kuur of het kiezen van het juiste product. Naast productinformatie kun je meer informatie vinden op onze site de relevant zijn als je anabolen wilt gaan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan meer informatie over injecteren.

Altijd gratis advies
Als je een anabolenkuur wilt starten is het erg belangrijk dat je het juiste soort kiest. Vooral mensen die willen beginnen met een kuur doen er verstandig om zich te laten informeren. Ook als je nog twijfelt kun je aan ons vragen wat het beste is.

Anabolen hebben verschillende werkingen op het lichaam. Afhankelijk van je doel is het bepalend welke anabolen je in een kuur combineert. Tevens moet je niet vergeten dat ieder lichaam anders is. Sommige verliezen bijvoorbeeld sneller vet dan anderen. In beide gevallen is een andere kuur nodig. Om je te helpen de juiste kuur te vinden bieden wij altijd gratis advies. Als je twijfelt tussen bepaalde producten of meer wilt weten over het samenstellen van een kuur stuur ons dan een e-mail. Wij hebben een team van professionals die je graag helpen bij het samenstellen van de perfecte kuur.

 

Minder last van bijwerkingen

Door je alle mogelijke informatie te bieden streven wij naar veilig gebruik van anabolen. Ons advies is daarom: pas de juiste dosering toe en overschrijd niet de aanbevolen lengte van een kuur. Alleen wanneer je anabolen verantwoord gebruikt loop je bijna geen risico. Heb je vragen over bijwerkingen, dan kun je die altijd aan ons stellen.

Veilig gebruik
Anabolenkuurkopen is geen forum waarop iedereen zomaar wat kan plaatsen of adviseren. Onze adviezen komen van ons eigen team van professionals. Zij hebben al jaren ervaring met het gebruik van onze producten. Zo kun je er zeker van zijn dat je de producten veilig kunt gebruiken.

Veilig kopen
Op onze site Anabolenkuurkopen.com vind je de scherpste prijzen van anabolen. Je zal niet snel ergens anders dezelfde topkwaliteit en prijzen vinden als op anabolenkuurkopen. Om de service nog meer af te maken bieden wij een snelle levering van de producten zodat je er niet lang op hoeft te wachten. Bestel en betaal je voor 17.00 uur dan heb je de producten de volgende dag in huis. Alle verzendingen worden discreet verpakt zonder vermelding onze naam of die van de producten. Zo komt niemand te weten dat je anabolen hebt gekocht.