Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden anabolenkuurkopen
Anabolenkuurkopen.com is verplicht om algemene voorwaarden op te stellen. Lees deze voorwaarden goed door voordat je een bestelling plaatst.

Voorwaarden bestellingen, verzending
De klant aanvaardt de voorwaarden wanneer hij of zij een bestelling plaatst op Anabolenkuurkopen.com
– Klanten die een bestelling plaatsen op Anabolenkuurkopen.com hebben voorafgaand hun gezondheidstoestand besproken een erkende dokter. Indien vereist in het land van herkomst, heeft de klant een geldig recept ontvangen van de arts.
– Klanten dragen zelf verantwoordelijkheid voor het eventueel importeren van producten aangeschaft bij Anabolenkuurkopen.com in zijn of haar woonplaats of ander opgegeven afleveradres.

Voorwaarden gebruik van producten
– De klant draagt zelf volledige verantwoordelijkheid voor het gebruik van producten aangeschaft bij Anabolenkuurkopen.com. Eventuele problemen, bijwerkingen of ongemakken kunnen niet op Anabolenkuurkopen.com verhaald worden.
– De klant koopt de producten van Anabolenkuurkopen.com uitsluitend voor eigen gebruik.
– Klanten die bestellingen plaatsen bij Anabolenkuurkopen.com, ontheffen Anabolenkuurkopen.com van alle verantwoordelijkheid, zowel geneeskundig als andere verantwoordelijkheden, die voortkomen uit de aanschaf of gebruik van de producten van Anabolenkuurkopen.com.

Overige voorwaarden
– Anabolenkuurkopen.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele druk-, tik- of zetfouten op de website van Anabolenkuurkopen.com of in e-mail van Anabolenkuurkopen.com waarin onjuiste verkoopprijzen worden gecommuniceerd.
– Anabolenkuurkopen.com zal eventuele druk-, tik- of zetfouten zo snel mogelijk aanpassen wanner deze zich voordoen.
– Alle informatie en adviezen op de website van Anabolenkuurkopen.com zijn uitsluitend van informatief karakter. Ze vormen in geen enkele zin een vervanging voor adviezen, recepten of verwijzingen van een erkende arts.

Voorwaarden klanten
– De klant garandeert dat hij of zij minstens 18 jaar oud is op het moment van aankoop bij Anabolenkuurkopen.com.
– De klant is niet allergische voor bepaalde stoffen die aanwezig zijn in producten van Anabolenkuurkopen.com.
– De klant gebruikt geen geneesmiddelen die nitraten bevatten.
– De klant heeft geen last van een lage of hoge bloeddruk.
– De klant heeft geen ernstige leverproblemen of hartproblemen.

Veilig gebruik
Houdt jezelf altijd aan de geadviseerde doseringen. Gebruik de producten nooit voor een lange periode. Blijf altijd naar je lichaam luisteren. Heb je last van bijwerkingen raadpleeg dan je arts of apotheek.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: