De Bijwerkingen / Nadelen Van Anabole Androgene Steroïden – Alles Wat Je Moet Weten

Mensen welke klachten hebben tijdens of na het gebruik van anabole steroïden kunnen hiermee naar het Kennemer gasthuis gaan. Er is hier een speciaal spreekuur voor anabole steroïden.

Anabole steroïden zijn een middel welke veel weg hebben van het mannelijke geslachtshormoon testosteron. Ze lijken erop en hebben ook dezelfde werking. Er zijn twee middelen in deze groepen welke uit deze groep ook geregistreerd zijn voor het gebruik door mensen. Het gaat hier om testosteron en nandrolon. In de praktijk zijn er echter veel meer soorten anabole middelen op de markt welke gebruikt worden. Er zijn soms extreem hoge doseringen welke gebruikt worden. Iets wat eigenlijk zinloos is. Ook worden er regelmatig niet anabole middelen gebruikt om de bijwerkingen van de anabole steroïden te bestrijden of juist om vet af te drijven.

De klachten bij het gebruiken van de anabole steroïden

Mensen welke anabole steroïden gebruiken krijgen hier vaak last van. Eigenlijk alle gebruikers slider-img-2geven uiteindelijk wel aan last te krijgen van een of meerdere bijwerkingen wanneer men anabole steroïden gebruikt. Het gaat vaak om een afname of een toename van het libido, erectie problemen, een verminderde vruchtbaarheid en ook een gebrek aan het eigen testosteron, borstklier vorming, acne, en ook tal van psychische effecten. Denk bij dit laatste aan agressiviteit, paranoïde, afhankelijkheid, depressiviteit en zich down voelen. Dit laatste komt ook veel voor wanneer men stopt.

Wat doet de polikliniek van het Kennemer Gasthuis niet?

Het Kennemer Gasthuis  en haar polikliniek is gericht om de klachten te onderzoeken en te behandelen. Er worden geen anabole steroïden gekocht of anabole middelen voorgeschreven voor een cosmetische of juist een prestatie verbeterend doel. De sporters krijgen ook geen begeleiding bij het gebruik van de middelen en er wordt ook geen advies verstrekt aan mensen welke nog geen anabole steroïden klachten hebben rondom hun gezondheid.

Wie kan er terecht op de polikliniek van het Kennemer gasthuis?

34849729Vrouwen en mannen vanaf 18 jaar kunnen zich melden bij de polikliniek van het Kennemer gasthuis, wanneer ze anabole steroïden gebruiken of juist hebben gebruikt en willen weten of dit hun gezondheid heeft geschaad. Het is gemakkelijk om een afspraak te maken. Een telefoontje is vaak al genoeg. Het is goed om een verwijzing te hebben van een huisarts om zo ook via de ziektekostenverzekering een vergoeding te krijgen.

De Privacy

Er zijn aparte wachtkamers, aparte spreekkamers, aparte dossiers en dus is er volop privacy. Alle afspraken zijn alleen op afspraak mogelijk. Natuurlijk geldt er ook het medische beroepsgeheim waardoor het nooit mogelijk is om zonder schriftelijke toestemming gegevens ter beschikking te stellen aan derden, zoals andere artsen, sportbonden, een doping autoriteit, de politie of bedrijfsverenigingen. Ook voor gegevensverstrekking aan de naaste familie geldt dit.

De ziektekostenverzekeraar moet wel een omschrijving van de klacht kennen en waarvoor er kosten zijn gemaakt. De omschrijving is afhankelijk van de hoofdklacht waarvoor u bij de polikliniek bent gekomen. Als hierop staat dat u bij de polikliniek interne geneeskunde bent geweest, dan zou men de conclusie kunnen trekken dat u bij het anabolen spreekuur bent geweest.

Als u dit niet wilt dan dient u natuurlijk gewoon zelf de nota te betalen.

Wel of niet beginnen met een kuur?

anabolen-cover-e1424714699412-1140x420Het is mogelijk om te starten met een beginnerskuur. Een eerste kuur kun je wat lichter maken om te ontdekken wat de gevolgen zijn van het volgen van een testosteron kuur. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn om zo een goede start te maken bij het krijgen van een gespierder, sterken en steviger lichaam. Door op een verstandig manier om te gaan met de voordelen en de nadelen is het mogelijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe ook jij volop kunt genieten van een goede anabolen kuur. Een kuur om meer spieren te krijgen en om van een verhoogd concentratievermogen te genieten. Ontdek alle mogelijkheden en kies verstandig.

Naast tal van positieve effecten op je lichaam, je psyché en hoe jij jezelf voelt is het ook mogelijk dat je last krijt van wat minder positieve bijwerkingen anabolen. In dit artikel zijn de bijwerkingen besproken, zodat je een compleet beeld hebt als je voor het gebruik van anabolen wilt kiezen.

Welke negatieve bijwerkingen anabolen zijn er?

Er zijn verschillende bijwerkingen bij het gebruik van anabolen. Je kunt last krijgen van een vettere huid, meer acne en puisten, een leverfunctiestoornis krijgen, last krijgen van hart- en vaatziekten en ook last krijgen van psychische veranderingen. Denk hierbij aan een verhoogde agressiviteit. Daarnaast kan je ook last krijgen van een verminderde vruchtbaarheid, kleiner wordende zaadballen en een groter gevoel van achterdocht.

Voor vrouwen geldt dat ze een verstoorde menstruatiecyclus kunnen krijgen. Ook kunnen ze last krijgen van meer lichaamsbeharing en de groei van de clitoris.