Peptides gebruiken

Peptides steeds populairder
In Nederland heerst er een groeiende vraag naar peptides. Bij Anabolenkuurkopen kun je originele peptides bestellen van topkwaliteit. Peptides zijn een erg goede aanvulling op een anabolenkuur of HGH-cycle. Maar ook een kuur met uitsluitend peptides kan een goede oplossing zijn. Deze kuur wordt vooral gedaan door mensen die nog niet de stap naar HGH willen nemen. Met het gebruik van peptides kun je al een goede indruk krijgen van de werking van HGH. De werking van peptides is wel milder, maar daarnaast ook veel betaalbaarder.

Welke peptides zijn er?
67618_900Peptides zijn moleculen. Deze moleculen bestaan uit aminozuren. De aminozuren in peptides zijn verbonden met een peptide verbinding. Dit wordt ook wel amino keten peptides genoemd. Sommige peptides zijn qua werking vergelijkbaar met groeihormonen omdat ze hiervan zijn afgeleid. Dit zijn: IGF, GHRP en Follastatin 344. De meest populaire peptide is IGF-1 LR3. Deze peptide wordt vaak gebruikt als tussenstap voordat iemand begint met HGH.

Wanneer zijn peptides beter dan HGH?

Het grootste verschil tussen peptides en HGH is het gebruik. Peptides gebruik je met tussenpauzes terwijl je HGH voor een langere periode onafgebroken inneemt. Een ander verschil is dat je peptides meer doelgericht kunt gebruiken dan HGH. Je kunt IGF bijvoorbeeld plaatselijk injecteren. Daarnaast hebben peptides een mildere werking dan HGH. Door deze kenmerken zijn peptides erg geschikt als je voor het eerst wilt beginnen met groeihormonen (HGH). Het gebruiken van peptides fungeert dan als een goede tussenstap. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je met peptides al goede resultaten hebt. In dat geval heb je een goedkopere oplossing gevonden dan wanneer je HGH gebruikt. Bedenk wel dat HGH op lange termijn vaak een betere en meer permanente werking heeft dan peptides.

Gebruik peptides
Je kunt peptides en HGH afzonderlijk gebruiken, maar ze zijn ook een erg goede combinatie. Deze combinatie wordt vaak gemaakt wanneer mensen geen insuline willen gebruiken in hun HGH-cycle.

Wil je peptides gebruiken dan kun je deze intramusculair (in de spier) of subcutaan (in het buikvet) injecteren. Maak hierbij gebruik van een insulinenaald. De plek van de injectie is afhankelijk van het soort peptide. De periode waarin je peptides gebruikt bevat tussenpauzes. IGF-1 LR3 gebruik je bijvoorbeeld een maand gevolgd door een maand pauze.