Weet Wat Proviron Is Voor Je Het Koopt Voor Je Na kuur – Verwachte Resultaten

Wat is proviron
Proviron is een androgeen middel dat vooral zorgt voor meer verlies van vet en een kleine toename van spierkracht. Het middel wordt vaak gebruikt om een testosteronkuur te versterken. Proviron heeft een milde werking en daarom weinig bijwerkingen.

Kenmerken Proviron
Proviron kun je innemen in tabletvorm. Het blijft ongeveer 8 tot 12 uur werkzaam in je lichaam. Proviron heeft bijna geen bijwerkingen of grote invloed op je lichaam. Het aromatiseert niet, zorgt niet voor waterretentie en beschadigd de lever bijna niet. Daarnaast beïnvloed het de natuurlijk producten van hormonen alleen bij een hoge dosering en langdurig gebruik.proviron

Proviron en testosteron: een bijzondere samenwerking

Proviron werkt op de androgeenreceptoren. Vaak wordt er meer verwacht van proviron dan daadwerkelijk het geval is. Proviron zorgt voor vetverlies en een lichte krachttoename. Je kunt er niet op rekenen dat proviron je spiermassa laat toenemen. Toch heeft proviron een aantal belangrijke functies. Zo heeft het een bijzondere synergie met testosteron. Beide versterken elkaar.

Proviron versterkt testosteron
Proviron zorgt ervoor dat testosteron effectiever kan werken in het lichaam. Dat gaat als volgt: Wanneer je proviron gebruikt gaat het zich binden aan het aromatase enzym die normaal gesproken testosteron of andere anabolen aromatiseert. Daarnaast bindt proviron zich aan het geslachtshormoon bindende globuline en albumine. Dit zijn twee eiwitten die zich vaak aan testosteron verbinden waardoor het een minder grote werking heeft. Omdat proviron zich sneller bindt aan deze eiwitten en aan het aromatase enzym dan testosteron, offert proviron zich op zodat testosteron beter zijn werk kan doen in het lichaam.

Testosteron versterk proviron
Op zijn buurt versterkt testosteron het gedeelte van proviron dat nog over is. Dat doet testosteron door voor extra androgeenreceptoren te zorgen. En proviron werkt op deze receptoren. Hierdoor kan proviron oestrogene bijwerkingen van testosteron verminderen zoals het ontstaan van gynaecomastie en vochtretentie.

Dosering van proviron

Het beste is om proviron in een kuur te combineren met aromatiserende anabolen. Je kunt in elk geval 25 tot 250 milligram proviron per dag innemen. De dosis mag best hoog zijn omdat proviron bijna geen nadelige bijwerkingen heeft. Meestal is 50 milligram proviron genoeg om er voordeel van te hebben. De normale dosis ligt tussen de 50 en 100 milligram per dag.

Stacken met proviron
Als je meer spiermassa wilt en minder vocht en vet, dan is een stack van proviron met testosteron het beste. Maar proviron is ook prima te combineren met dianabol, boldenone of nandrolone. In deze stack zorgt proviron voor vermindering van de oestrogene effecten.
Als laatste kan proviron bepaalde negatieve bijwerkingen van nandrolone (deca) en trenbolone verminderen zoals het verlies aan libido.

Bijwerkingen proviron
Proviron is licht hepatoxisch. De bijwerkingen die kunnen optreden zijn:

– aanhoudende en pijnlijke erecties;
– tijdelijk krimpende testikels (alleen bij langdurig gebruik en hoge dosering)
– beëindiging van lichamelijk groei (alleen bij hele jonge gebruikers).

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: