Androgel gel

Testim testosteron gel verkrijgbaar bij anabolenkuurkopen
Wil je liever testosteron smeren dan injecteren, kan kun je bij anabolenkuurkopen testosteron gel van Testim bestellen. Omdat de gel steeds populairder wordt hebben wij het in ons assortiment opgenomen. De testim testosteron gel wordt direct vanuit de apotheek aan ons geleverd. Je hebt dus het originele product. Testim gel werkt heel effectief tegen diverse klachten zoals erectiestoornissen, vermoeidheid, laag libido en verminderde spierkracht. Je kunt de gel ook gebruiken voor spieropbouw.

Wat doet Androgel gel?
Testim zorgt ervoor dat het testosterongehalte van het lichaam wordt aangevuld. Testosteron is een mannelijk geslachtshormoon die zorgt voor baardgroei, spiermassa en lagere stem. Daarnaast speelt testosteron een grote rol op seksueel vlak zoals het libido. Een tekort aan testosteron kan voor diverse klachten zorgen bij mannen.

testim

Waar wordt Androgel gel voor gebruikt?

Testim wordt voornamelijk door artsen voorgeschreven aan patiënten met een te laag testosterongehalte. De gel zorgt ervoor dat het gehalte weer wordt aangevuld. De testim gel pakt hiermee de volgende symptomen aan:

– verlaagd libido
– erectiestoornissen;
– vermoeidheid en lusteloosheid;
– slaapproblemen;
– stemmingswisselingen en depressiviteit;
– afgenomen spierkracht;
– toegenomen buikvet.

Gebruik testim creme
Gebruik testim gel bij voorkeur in de ochtend. Je kunt testim gel op de huid van je schouders of bovenarmen smeren. Zorg er wel voor dat je huid droog en schoon is. Wrijf de gel net zolang in totdat het geheel door je huid is opgenomen. Laat je huid even droog worden voordat je kleding aantrekt. Het is belangrijk dat je huid de komende 6 uur niet nat wordt anders spoel je een groot gedeelte weer af. Wacht dus even voordat je gaat douchen, zwemmen of in bad stapt.

De gel is niet geschikt voor vrouwen en kinderen. Zorg er dus voor dat ze niet in contact komen met het product. Was uit voorzorg altijd je handen nadat je de gel hebt aangebracht.

Dosering van testim  gel
Testim gel is verpakt in kleine tubes. Elke tube bevat 1 dosering van 5 gram gel. Deze dosering bevat 50 milligram testosteron. Dit is genoeg om de gel te gebruiken voor spieropbouw of genoemde klachten te verminderen.

Bijwerkingen

Er zijn een aantal bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van testim gel. Als eerste moet er met klem gewaarschuwd worden voor het feit dat de gel niet geschikt is voor kinderen en vrouwen. Het kan al helemaal gevaarlijk zijn voor zwangere vrouwen. Mannen die het product gebruiken dienen dus altijd goed hun handen te wassen en hun ingesmeerde lichaamsdelen goed te bedekken.
Mannen kunnen mogelijk de volgende bijwerkingen ervaren van testim gel:

– huidirritatie (op de plekken waar je smeert);
– acne en/of vettere huid;
– hoofdpijn.

Heb je erg veel last van bovenstaande bijwerkingen of ervaar je andere klachten, neem dan contact op met je huisarts.

Wanneer moet je testo gel niet gebruiken?
Deze gel kan veel klachten bij je veroorzaken als je last voldoet aan een of meer van onderstaande kenmerken:

– overgevoeligheid voor testosteron;
– overgevoeligheid voor de ingrediënten in de gel;
– lijdt aan prostaatkanker
– lijdt aan borstkanker;
– in het verleden prostaat- of borstkanker hebt gehad;

Heb je een vergrote prostaat, een hoge bloeddruk of andere gezondheidsproblemen, overleg dan eerst met je huisarts of het wel verstandig is om de testim gel te gebruiken. Gebruik de gel ook niet als je 18 jaar bent of jonger.