Turinabol

Wat is turinabol?
Turinabol is afgeleid van dianabol maar heeft een veel mildere werking met weinig bijwerkingen. Turinabol zorgt voor een toename in kracht en een kleine toename van spiermassa. Omdat turinabol niet aromatiseert is het erg geschikt voor cutkuren.

turinabolKenmerken turinabol
Turinabol heeft weinig bijwerkingen. Je kunt het middel innemen in de vorm van tabletten. Doorgaans blijft turinabol 16 uur actief in je lichaam werken. Andere kenmerken:

– geen waterretentie;
– geen aromatisering;
– bijna niet schadelijk voor de lever;
– geen DHT-conversie;
– heeft een beperkte invloed op de natuurlijke hormoonproductie.

Hoe werkt turinabol?

Turinabol zorgt voor een toename in kracht. Daarnaast kan het voor een kleine toename van spiermassa zorgen. Als je turinabol inneemt maakt het in de lever testosteron vrij. Dit vrijgekomen testosteron wordt vervolgens door enzymen vastgehouden waardoor het beter werkt. Winstrol in tabletvorm heeft trouwens dezelfde werking.

Dosering turinabol
De gebruikelijke dosering is 40 tot 60 milligram per dag. Een kuur duurt meestal rond de 8 weken. Je kunt een nakuur doen met novaldex of clomid om de natuurlijke hormoonproductie weer op gang te brengen. Turinabol kan dit namelijk in lichte mate beïnvloeden.

Turinabol erg geschikt voor beginners
Door de milde werking van turinabol is het erg geschikt voor beginners. Het middel wordt ook vaak gebruikt door sporters die wel wat ondersteuning willen in de vorm van anabole, maar zo min mogelijk risico willen lopen.

Bijwerkingen turinabol
Er zijn weinig bijwerkingen bekend van turinabol. In sommige gevallen krijgen gebruikers last van:

– bloedstolling;
– acne en vettere huid;
– tijdelijk krimpende testikels;
– tijdelijke erectiestoornissen;
– mogelijk kans op gynaecomastie als mensen hier gevoelig voor zijn;
– vermannelijking van het lichaam (bij vrouwen).