Winstrol Effect Resultaat En Bijwerking. Deze Ervaringen Moet Je Weten Voor Het Kopen Van Een Kuur

Wat is winstrol?
winstrol kopen onlineWinstrol is één van de meest populaire anabole steroïde in cutkuren. Het zorgt voornamelijk voor een toename in kracht zonder vochtretentie. Winstrol wordt ook wel stanozolol of stromba genoemd.

Kenmerken winstrol
Winstrol is verkrijgbaar in tabletten of als injecteerbare oplossing in olie. Winstrol blijft ongeveer 8 uur werkzaam in je lichaam. Het heeft weinig bijwerkingen. Andere kenmerken:

– waterretentie komt zelden voor;
– aromatiseert niet;
– geen DHT-conversie (winstrol is een afgeleide vorm van DHT);
– lage onderdrukking van de natuurlijke hormoonproductie.

Hoe werkt winstrol?

In beide vormen van winstrol (tabletten en injecties) zitten dezelfde stoffen. Alleen is bij de tabletvorm winstrol gemodificeerd om afbraak in de lever tegen te gaan. Dit maakt het tevens ook levertoxisch. Om je lever te besparen kun je beter injecteren.

Winstrol zorgt vooral voor een toename in spierkracht, niet in spiermassa. Omdat winstrol niet aromatiseert is de kans op waterretentie erg klein. Om die reden wordt winstrol vaak gebruikt in cutkuren. Meestal wordt winstrol dan op het einde toegevoegd aan de cutkuur zodat de kracht kan herstellen en de spieren een drogere look kan geven. Winstrol stimuleert de aanmaak van rode bloedlichaampjes wat het uithoudingsvermogen vergroot. Om die reden is het middel ook interessant voor duursporters. Daarnaast kan de orale vorm van winstrol mogelijk testosteron vrijmaken die normaal gesproken vastzit aan SHBG (geslachtshormoon bindend globuline).

Als laatste kan winstrol progestagenen bijwerkingen van bijvoorbeeld nandolone verminderen doordat het de progestagenenreceptoren blokkeert. Deze bijwerkingen zijn: verlaagd libido en lusteloosheid.

Dosering winstrol
Tabletten: 30 tot 70 milligram per dag. Neem de tabletten niet langer dan 8 weken omdat het beschadigend is voor je lever. De meest gebruikelijke dosering is 50 milligram per dag.
Injecties: 50 milligram per dag. Houdt er dus rekening mee dat je winstrol dagelijks moet injecteren.

Kuren met winstrol
Winstrol is erg geschikt om te gebruiken tijdens een cutkuur. Een goede cutkuur is een stack van winstrol met anavar. Je kunt winstrol ook toevoegen aan een kuur met testosteron en boldenone. Voeg winstrol dan toe in de laatste 6 weken van deze kuur.

Winstrol geschikt voor vrouwen?

Er zijn gemengde berichten over of winstrol geschikt is voor vrouwen. Tegenstanders beweren dat winstrol vermannelijking van het lichaam veroorzaakt. Voorstanders zeggen dat een kuur met 10 milligram winstrol per dag in combinatie met primobolan en HGH een prima kuur is voor een flinke toename van spiermassa.

Bijwerkingen winstrol
De bijwerkingen van winstrol zijn laag. Toch kunnen er de gebruikelijke bijwerkingen optreden die vaak voorkomen tijdens het gebruik van anabolen.

– vergroting van de prostaat;
– acne en een vettere huid;
– afname van het goede cholesterol;
– verlies van hoofdhaar;
– toename van lichaamshaar;
– mogelijk vermannelijking van het lichaam (bij vrouwen).